Lady Spark
it is all about perspective…

Over mij

Net als ieder klein meisje, stelde ik de vraag ‘waarom’ tot mijn ouders er gek van werden. Inmiddels ben ik geen 4 meer, maar 44 en de ‘waarom-fase’ heb ik eigenlijk nooit afgesloten. Sommige vrienden noemen me dus hun ‘favoriete filosofe’ 😉 en ik schrijf graag over alles wat me verwondert.

Naast schrijven, is reizen mijn tweede grote passie. Als ik daar iets van geleerd heb, is het dat er geen definitie van normaal bestaat. In China zag ik mensen op straat een hond fileren voor het ‘feestmaal’ van die avond. Mijn maag draaide zich om bij de aanblik alleen al. Maar wij eten hier koeien en in India is het heiligschennis als je daar een balletje van draait. En in Peru? Daar is jouw cavia een ware delicatesse. Er is geen definitie van normaal, het is maar net wat je gewend bent.
Het reizen heeft mijn blik op de wereld zeer verruimd. Dat maakt ook dat mijn stevige mening over al het moois dat leven heet, wel altijd open staat voor een ander perspectief.

Deze site begint haar reis met de vraag waarom gaan wij zorgeloos om met onze breekbare moeder aarde? Ik heb het antwoord niet, maar ga er wel naar op zoek, te beginnen bij mijzelf. Ik hoop dat jij wilt helpen zoeken, niet alleen naar het antwoord maar naar een oplossing.

Ik ontsteek graag een lichtje bij mijzelf over deze en andere onderwerpen en wie weet gebeurt dat bij de lezers ook. Vandaar de naam van deze site: Spark! Ik wens je veel leesplezier en voel je vrij om te reageren ( of mail me op info@ladyspark.nl)!

Liefs,
Lady Spark

Blog alert

Ontvang een blog alert via e-mail: